Anti statisch maken

Antistatisch maken van uw vloerkleed of tapijt

Krijgt u iedere keer kleine schokjes als u de deurklink aanraakt? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk last van een statisch tapijt, karpet of vloerkleed. Een statisch tapijt of vloerkleed wordt vaak veroorzaakt door een lage luchtvochtigheid in de ruimte. Voor u en uw kinderen kan dit erg hinderlijk zijn, maar is zelf lastig tegen te gaan omdat de luchtvochtigheid in uw woning altijd aan verandering onderhevig is. Daarnaast trekt een statisch geladen vloerkleed of tapijt ongewenst vuil en pluisjes aan.

Chem-Dry Professional kan uw vloerkleed, karpet of tapijt na zorgvuldige reiniging antistatisch maken.

Uw tapijt of vloerkleed antistatisch gemaakt na grondige reiniging

Chem-Dry Professional reinigt vloerkleden en tapijten met de juiste professionele apparatuur en zorgt voor een fris en schoon eindresultaat. Na een zorgvuldig reinigingsproces van uw tapijt wordt onze antistatische behandeling volgens de Chem-Dry methode uitgevoerd.

Een speciale vloeistof zorgt ervoor dat de statische lading geheel verdwijnt en u nog meer kunt genieten van het resultaat van uw gereinigde vloerkleed of tapijt. Deze methode is niet alleen veilig voor mens en dier, door de speciale behandeling hebben schimmels en ander vuil geen kans om zicht te nestelen in uw tapijt. Wacht niet langer en laat uw tapijt antistatisch maken door Chem-Dry Professional!

De voordelen van het antistatisch maken van vloeren door Chemdry Professional

  • Voorkomen van statisch geladen vloer
  • Tapijt of vloerkleed wordt grondig gereinigd
  • Toepasbaar op alle stoffen
  • Milieuvriendelijke reinigingsmethode
  • Vuilafstotende bescherming